Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13990
|
Название: | Оцінка технології виробництва продукції гусівництва в умовах СТОВ «Птахокомплекс «Коробівський» Черкаської області |
Другие названия: | Evaluation of the production technology of geese products in the conditions of the agricultural company «Poultry Factory «Korobivskyi» of Cherkasy region |
Авторы: | Мельничук, О. О. Melnychuk, O. |
Ключевые слова: | технологічні параметри technological parameters порода breed м'ясо гусей goose meat жива маса live weight |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Мельничук О. О. Оцінка технології виробництва продукції гусівництва в умовах СТОВ «Птахокомплекс «Коробівський» Черкаської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 28 с. |
Аннотация: | Досліджено технологію виробництва продукції гусівництва за повним циклом виробництва від утримання батьківського стада, інкубації яєць, вирощування ремонтного молодняку, відгодівлі гусенят до реалізації продукції. З метою рентабельного ведення галузі варто дотримуватись усіх технологічних операцій на всіх етапах виробництва, використовуючи високопродуктивні м’ясні породи на зразок «Легарт», яка використовується у досліджуваному господарстві. The technology of production of geese breeding products was studied according to the full cycle of production from the maintenance of the parent flock, incubation of eggs, rearing of repair young, fattening of goslings to the sale of products. In order to run the industry profitably, it is necessary to observe all technological operations at all stages of production, using high-performance meat breeds such as «Legart», which is used in the studied farm. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13990 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|