DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13990

Название: Оцінка технології виробництва продукції гусівництва в умовах СТОВ «Птахокомплекс «Коробівський» Черкаської області
Другие названия: Evaluation of the production technology of geese products in the conditions of the agricultural company «Poultry Factory «Korobivskyi» of Cherkasy region
Авторы: Мельничук, О. О.
Melnychuk, O.
Ключевые слова: технологічні параметри
technological parameters
порода
breed
м'ясо гусей
goose meat
жива маса
live weight
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Мельничук О. О. Оцінка технології виробництва продукції гусівництва в умовах СТОВ «Птахокомплекс «Коробівський» Черкаської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 28 с.
Аннотация: Досліджено технологію виробництва продукції гусівництва за повним циклом виробництва від утримання батьківського стада, інкубації яєць, вирощування ремонтного молодняку, відгодівлі гусенят до реалізації продукції. З метою рентабельного ведення галузі варто дотримуватись усіх технологічних операцій на всіх етапах виробництва, використовуючи високопродуктивні м’ясні породи на зразок «Легарт», яка використовується у досліджуваному господарстві.
The technology of production of geese breeding products was studied according to the full cycle of production from the maintenance of the parent flock, incubation of eggs, rearing of repair young, fattening of goslings to the sale of products. In order to run the industry profitably, it is necessary to observe all technological operations at all stages of production, using high-performance meat breeds such as «Legart», which is used in the studied farm.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13990
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Melnychuk_OO_KR_204_2023.pdf1,3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет