Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13994
|
Название: | Аналіз технології вирощування та росту і розвитку молодняку великої рогатої худоби в умовах СТОВ «Раківщинське» Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of the technology of breeding and growth and development of young cattle in the conditions of farm of «Rakivshchynske» of Zhytomyr region |
Авторы: | Сульженко, Н. В. Sulzhenko, N. |
Ключевые слова: | технологія вирощування cultivation technology ріст growth розвиток development молодняк young stock порода абердин-ангус Aberdeen-Angus breed |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Сульженко Н. В. Аналіз технології вирощування та росту і розвитку молодняку великої рогатої худоби в умовах СТОВ «Раківщинське» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2023. – 28 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота презентує результати аналітичних досліджень технології вирощування молодняку породи абердин-ангус та його росту і розвитку у групах за статтю. Врахування встановлених технологічних параметрів та значущих відмінностей між молодняком різної статі гарантуватимуть високу економічну ефективність виробництва тваринницької продукції. The qualification work presents the results of analytical studies of the technology of growing young Aberdeen-Angus breed and its growth and development in groups by gender. Taking into account established technological parameters and significant differences between young animals of different sexes will guarantee high economic efficiency of production of livestock products. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13994 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|