DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13997

Название: Технологія виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» Житомирської області
Другие названия: Technology of production of dairy products in the conditions of company «Biskvito-Milk» of Zhytomyr region
Авторы: Фисун, М. А.
Fуsun, M.
Ключевые слова: технологія
technology
процес виробництва
production process
сухі молочні продукти
dry dairy products
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Фисун М. А. Технологія виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 27 с.
Аннотация: Технологія виробництва сухих молочних продуктів в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» відбувається на розпилювальних сушильних установках з чітким дотриманням усіх технологічних операцій з метою отримання готової продукції належної якості – сухих вершків, сухого незбираного молока, сухого знежиреного молока, сухих молочних сумішей.
The technology for the production of dry dairy products in the conditions of company «Biskvito-Milk» is carried out on spray drying installations with strict observance of all technological operations in order to obtain finished products of appropriate quality - dry cream, dry whole milk, dry skimmed milk, dry milk mixtures.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13997
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Fуsun_MA_KR_204_2023.pdf1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет