Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13997
|
Название: | Технологія виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» Житомирської області |
Другие названия: | Technology of production of dairy products in the conditions of company «Biskvito-Milk» of Zhytomyr region |
Авторы: | Фисун, М. А. Fуsun, M. |
Ключевые слова: | технологія technology процес виробництва production process сухі молочні продукти dry dairy products |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Фисун М. А. Технологія виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 27 с. |
Аннотация: | Технологія виробництва сухих молочних продуктів в умовах ПП «Бісквіто-Мілк» відбувається на розпилювальних сушильних установках з чітким дотриманням усіх технологічних операцій з метою отримання готової продукції належної якості – сухих вершків, сухого незбираного молока, сухого знежиреного молока, сухих молочних сумішей. The technology for the production of dry dairy products in the conditions of company «Biskvito-Milk» is carried out on spray drying installations with strict observance of all technological operations in order to obtain finished products of appropriate quality - dry cream, dry whole milk, dry skimmed milk, dry milk mixtures. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13997 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|