DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14003

Название: Господарськи корисні ознаки корів в умовах ПАП «Агропродсервіс» Тернопільського району Тернопільської області
Другие названия: Economic useful characteristics of cows in the conditions of PAE «Agroprodservice» of Ternopil district of Ternopil region
Авторы: Хитренко, В. М.
Khytrenko, V.
Ключевые слова: надій молока
milk yield
вміст жиру і білка
fat and protein content
відтворна здатність
reproductive capacity
продуктивне довголіття
productive longevity
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Хитренко В. М. Господарськи корисні ознаки корів в умовах ПАП «Агропродсервіс» Тернопільського району Тернопільської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2023. – 27 с.
Аннотация: У роботі представлено результати аналітичної оцінки господарськи корисних ознак корів, зокрема таких продуктивних як жива маса, надій молока, вміст у ньому жиру та білка, відтворної здатності, адже лише за високого ступеня їх прояву та ефективного менеджменту стада можна забезпечити рентабельність виробництва молока.
The work presents the results of an analytical evaluation of economically useful traits of cows, in particular productive traits such as live weight, milk yield, fat and protein content, reproductive capacity, because only with a high degree of their manifestation and effective management of the herd can the profitability of milk production be ensured.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14003
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Khytrenko_VM_KR_204_2023.pdf1,36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет