DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14019

Название: Аналіз технології виробництва кисломолочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир
Другие названия: Analysis of the production technology of fermented milk products in the conditions of Public Joint-Stock Company «Zhytomyr Butter Plant», Zhytomyr
Авторы: Черваток, Є. Р.
Chervatok, E.
Ключевые слова: технологія
technology
переробка
processing
молоко
milk
кисломолочні продукти
fermented milk products
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Черваток Є. Р. Аналіз технології виробництва кисломолочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2023. – 31 с.
Аннотация: При характеристиці технології виробництва кисломолочних продуктів в одному із найкращих переробних підприємств нашої держави встановлено, що даний процес тут налагоджено на належному рівні з дотриманням усіх необхідних вимог, параметрів і схем виробництва на всіх його етапах, що дозволяє реалізовувати продукцію не лише в межах нашої країни, а й закордон.
During the characterizing the technology of production of fermented milk products in one of the best processing enterprises of our country, it was established that this process is established at the appropriate level with compliance with all necessary requirements, parameters and production schemes at all its stages, which allows the sale of products not only within the borders of our country, and abroad.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14019
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chervatok_ER_KR_204_2023.pdf1,89 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет