Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14019
|
Название: | Аналіз технології виробництва кисломолочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир |
Другие названия: | Analysis of the production technology of fermented milk products in the conditions of Public Joint-Stock Company «Zhytomyr Butter Plant», Zhytomyr |
Авторы: | Черваток, Є. Р. Chervatok, E. |
Ключевые слова: | технологія technology переробка processing молоко milk кисломолочні продукти fermented milk products |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Черваток Є. Р. Аналіз технології виробництва кисломолочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2023. – 31 с. |
Аннотация: | При характеристиці технології виробництва кисломолочних продуктів в одному із найкращих переробних підприємств нашої держави встановлено, що даний процес тут налагоджено на належному рівні з дотриманням усіх необхідних вимог, параметрів і схем виробництва на всіх його етапах, що дозволяє реалізовувати продукцію не лише в межах нашої країни, а й закордон. During the characterizing the technology of production of fermented milk products in one of the best processing enterprises of our country, it was established that this process is established at the appropriate level with compliance with all necessary requirements, parameters and production schemes at all its stages, which allows the sale of products not only within the borders of our country, and abroad. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14019 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|