Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14033
|
Название: | Оцінка технології утримання бджолиних сімей в умовах навчальної пасіки Поліського національного університету |
Другие названия: | Evaluation of the technology of keeping bee families in the conditions of the educational apiary of the Polissky National University |
Авторы: | Домащенко, В. В. Domashchenko, V. |
Ключевые слова: | бджільництво beekeeping технологія technology пасіка apiary запилення pollination відводки layers |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Домащенко В. В. Оцінка технології утримання бджолиних сімей в умовах навчальної пасіки Поліського національного університету : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, 2023. – 28 с. |
Аннотация: | В ході дослідження на навчальній пасіці вивчалася технологія утримання бджіл. Встановлено що на пасіці одним із найважливіших елементів технології є утримання сильних бджолиних сімей та об’єднання слабких. Технологія передбачає отримання якомога більшої кількості продукції за короткий період головного медозбору – від 15 до 30 днів. During the study, the technology of keeping bees was studied at the training apiary. It has been established that one of the most important elements of technology in an apiary is the maintenance of strong bee colonies and the union of weak ones. The technology provides for obtaining as many products as possible in a short period of the main medical collection - from 15 to 30 days. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14033 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|