DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14036

Название: Оцінка технології виробництва молока у ПАФ “Єрчики” Житомирської області
Другие названия: Evaluation of milk production technology at “Yerchyki” PAF, Zhytomyr region
Авторы: Кондратюк, Ю. Д.
Kondratyuk, Y.
Ключевые слова: технологія виробництва молока
technology of milk
продуктивність
production
українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black-spotted dairybreed
годівля молочних корів
feeding of dairy cows
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кондратюк Ю. Д. Оцінка технології виробництва молока у ПАФ “Єрчики” Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, 2023. – 24 с.
Аннотация: У результаті досліджень розглянуто та проаналізовано сучасну технологію виробництва молока у ПАФ “Єрчики”. Кваліфікаційна робота присвячена аналізу господарської діяльності підприємства. Розглянуто технологічні процеси виробництва молока, такі як годівлю, напування, доїння, прибирання гною, прорахована економічна ефективність діяльності підприємства.
As a result of research, the modern technology of milk production at Yerchyki PAF was considered and analyzed. The qualification work is devoted to the analysis of the economic activity of the enterprise. The technological processes of milk production, such as feeding, drinking, milking, manure removal, and the calculated economic efficiency of the sub-farm are considered.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14036
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kondratuk_YD_KR_204_2023.pdf514,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет