Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14037
|
Название: | Технологія вирощування ракоподібних в установках замкнутого водопостачання на базі навчально-наукової лабораторії тваринництва Поліського національного університету |
Другие названия: | The technology of growing crustaceans in closed water supply installations on the basis of the educational and scientific laboratory of animal husbandry of the Polissia National University |
Авторы: | Бакіна, І. О. Bakina, I. |
Ключевые слова: | Австралійський червоноклешневий рак Australian red crab установка замкнутого водопостачання closed water supply installation гідробіонти hydrobionts аератор aerator термоналіпка thermal sticker реагенти Tetra «Test O2» Tetra "Test O2" reagents |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Бакіна І. О. Технологія вирощування ракоподібних в установках замкнутого водопостачання на базі навчально-наукової лабораторії тваринництва Поліського національного університету : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, 2023. – 26 с. |
Аннотация: | Визначено оптимальний рівень кисню, кислотність та температуру води, при яких найкращим чином поєднуються швидкість росту, збереженість та інші показники вирощування австралійських червоноклешневих раків. The optimal level of oxygen, acidity and water temperature, at which the growth rate, survival and other indicators of growing Australian red-clawed crayfish are best combined, have been determined. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14037 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|