Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14073
|
Название: | Оцінка технології виробництва копчених сирів в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. Житомир |
Другие названия: | Evaluation of smoked cheese production technology in the conditions of company «Starokostyantynivsky dairy factory», Zhytomyr |
Авторы: | Федорчук, С. Ю. Fedorchuk, S. |
Ключевые слова: | молочна сировина dairy raw materials копчені сири smoked cheeses харчова цінність nutritional value технологія виготовлення production technology |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Федорчук С. Ю. Оцінка технології виробництва копчених сирів в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2023. – 29 с. |
Аннотация: | Здійснено аналіз асортименту копчених сирів та технології їх виробництва в умовах молокопереробного підприємства. Для виробництва даного виду молочних продуктів варто дотримуватись чіткого виконання черговості всіх технологічних процесів та параметрів виробництва. An analysis of the range of smoked cheeses and their production technology in the conditions of a milk processing enterprise was carried out. For the production of this type of dairy products, it is necessary to strictly observe the sequence of all technological processes and production parameters. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14073 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|