Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14079
|
Название: | Аналіз якості м'ясної сировини при виробництві напівфабрикатів в умовах ПМП «Алекс» Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of the quality of meat raw materials in the production of semi-finished products in the conditions of the company «Alex» of Zhytomyr region |
Авторы: | Мартинюк, О. А. Martyniuk, O. |
Ключевые слова: | сировина raw materials якість quality м'ясна сировина meat raw materials напівфабрикати semi-finished products |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Мартинюк О. А. Аналіз якості м'ясної сировини при виробництві напівфабрикатів в умовах ПМП «Алекс» Житомирської області : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2023. – 29 с. |
Аннотация: | Досліджено технологію виробництва напівфабрикатів та здійснено аналіз якості сировини для їх виготовлення. Для виробництва напівфабрикатів належної якості необхідно дотримуватись всіх параметрів та елементів технології та забезпечити відповідну якість сировини для їх виготовлення. The technology of production of semi-finished products was studied and the quality of raw materials for their production was analyzed. For the production of semi-finished products of appropriate quality, it is necessary to observe all parameters and elements of technology and ensure the appropriate quality of raw materials for their production. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14079 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|