DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14097

Название: Удосконалення технологічного процесу переробки та зберігання сої з модернізацією конструкції установки для виготовлення соєвого молока
Другие названия: Improvement of the technological process of soybean processing and storage with modernisation of the design of the soybean milk production plant
Авторы: Костюк, П. О.
Kostiuk, P.
Ключевые слова: соєве молоко
soy milk
переробка
processing
установка
plant
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Костюк П. О. Удосконалення технологічного процесу переробки та зберігання сої з модернізацією конструкції установки для виготовлення соєвого молока : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Міненко С. В. – Житомир, 2023. – 22 с.
Аннотация: В кваліфікаційній роботі встановлено, що соя найкраще переробляється на заводах з виробництва соєвого молока, які забезпечують повноцінну кормову базу для тваринництва. Використання заводів з виробництва соєвого молока підвищує роль сої як кормового елемента для худоби і позитивно впливає на конкурентоспроможність тваринницької продукції на ринку. На фермах соя може зберігатися і перероблятися на соєве молоко. Водночас його можна продавати іншим господарствам, що займаються тваринництвом. В результаті можна зробити висновок, що впроваджена технологія виробництва кормів може бути економічно виправданою. Крім того продукти, що залишилися після переробки сої, можна використовувати для годівлі інших тварин, тому відходів від цієї технології мало.
The qualification paper found that soybeans are best processed at soy milk dairies, which provide a complete feed base for livestock. The use of soy milk dairies increases the role of soybeans as a feed element for livestock and has a positive impact on the competitiveness of livestock products in the market. On farms, soybeans can be stored and processed into soy milk. At the same time, it can be sold to other livestock farms. As a result, it can be concluded that the implemented feed production technology can be economically justified. In addition, the products remaining after soybean processing can be used to feed other animals, so there is little waste from this technology.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14097
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Кostiuk_PO_208_2023.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет