DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14099

Название: Характеристика технології виробництва продукції вівчарства та продуктивних ознак овець в умовах ТОВ «Агрокультура-Полісся» Житомирської області
Другие названия: Characterization of the technology of production of sheep breeding products and productive characteristics of sheep in the conditions of LLC «Agrokultura-Polissia» of Zhytomyr region
Авторы: Гречанюк, М. В.
Grechanyuk, M.
Ключевые слова: продукція вівчарства
sheep breeding products
технологія
technology
продуктивні ознаки
productive characteristics
порода романівська
Romaniv breed
вівці
sheeps
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гречанюк М. В. Характеристика технології виробництва продукції вівчарства та продуктивних ознак овець в умовах ТОВ «Агрокультура-Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 26 с.
Аннотация: Робота презентує аналітичну характеристику технологічного процесу виробництва продукції вівчарства та основні ознаки продуктивності овець породи романівська. Забезпечення рентабельної діяльності галузі вівчарства можливе лише за врахування необхідних параметрів технології виробництва та діапазону прояву продуктивних ознак овець.
The work presents the analytical characteristics of the technological process of production of sheep breeding products and the main characteristics of productivity of sheeps of Romaniv breed. Ensuring the profitable activity of the sheep breeding industry is possible only when taking into account the necessary parameters of the production technology and the range of manifestation of productive characteristics of sheeps.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14099
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Grechanyuk_MV_KR_204_2023.pdf1,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет