DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14101

Название: Оцінка технології виробництва молока в умовах агрофірми «Стетківці» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of milk production technology in the conditions of the agricultural firm "Stetkivtsi" of the Zhytomyr region
Авторы: Шуть, В. В.
Shut, V.
Ключевые слова: велика рогата худоба
сattle
молочна продуктивність
milk productivity
жирність
fat content
білок
protein
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Шуть В. В. Оцінка технології виробництва молока в умовах агрофірми «Стетківці» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац.ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, 2023. – 30 с.
Аннотация: У результаті досліджень розглянуто та проаналізовано сучасну технологію виробництва молока у агрофірмі «Стетківці». Розглянуто технологічні процеси виробництва молока, такі як годівлю, напування, доїння, прибирання гною, прорахована економічна ефективність діяльності підприємства.
As a result of the research, the modern technology of milk production at the Stetkivtsi agricultural firm was considered and analyzed. The technological processes of milk production, such as feeding, drinking, milking, manure removal, and the calculated economic efficiency of the sub-farm are considered.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14101
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shut_VV_KR_204_2023.pdf963,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет