DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14109

Название: Оцінка росту і розвитку молодняку кіз зааненської породи в умовах ТОВ «Мила Кізонька Гай» Житомирського району Житомирської області
Другие названия: Assessment of growth and development of young goats of the Saanen breed in the conditions of LLC «Myla Kizonka Gay» of Zhytomyr district of Zhytomyr region
Авторы: Баранюк, О. М
Baraniuk, O.
Ключевые слова: зааненська порода
Saanen breed
ріст і розвиток
growth and development
оцінка
assessment
молодняк кіз
young goats
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Баранюк О. М. Оцінка росту і розвитку молодняку кіз зааненської породи в умовах ТОВ «Мила Кізонька Гай» Житомирського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Борщенко В. В. – Житомир, 2023. – 25 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі презентовано результати аналітичної оцінки росту і розвитку молодняку кіз зааненської породи при поділі на групи за статевою ознакою. Встановлені параметри росту і розвитку кіз мають бути враховані для організації ефективного вирощування молодняку та виробництва продукції козівництва.
The qualification work presents the results of the analytical assessment of the growth and development of young goats of the Saanen breed when divided into groups by sex. The established parameters of growth and development of goats must be taken into account for the organization of effective breeding of young animals and production of goat products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14109
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Baraniuk_OM_KR_204_2023.pdf1,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет