DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14110

Название: Технологія виробництва ковбасних сирів різних видів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод» м. Житомир
Другие названия: Production technology of sausage cheeses of various types in the conditions of SE "Starokonstiantynivsky Milk Plant" in Zhytomyr
Авторы: Машталяр, О. В.
Mashtaryar, O.
Ключевые слова: ковбасний сир
sausage cheese
сировина
raw
шкода та користь
harm and benefit
технологія виготовлення
manufacturing technology
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Машталяр О. В. Технологія виробництва ковбасних сирів різних видів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод» м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 30 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження виготовлення ковбасних сирів в умовах ДП “Староконстянтинівського молочного заводу”. Зазначено шкода та користь, також здійснено органолептичні та фізико-хімічні показники.
The qualification work presents the results of the research on the production of sausage cheeses in the conditions of the SE Staronstyantyniv dairy plant. Harm and benefit are indicated, and organoleptic and physico-chemical indicators are also performed.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14110
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Mashtalyar_ОV_KR_204_2023.pdf813,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет