DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14114

Название: Технологічні особливості виробництва молока в умовах П(ПО)СП «Світоч» Звягельського району Житомирської області
Другие названия: Technological features of milk production in the conditions of P(PO)SP "Svitoch" of Zvyagel district of Zhytomyr region
Авторы: Нехай, К. В.
Nekhai, K.
Ключевые слова: корми
fodder
раціони
rations
корови
cows
молочна продуктивність
milk productivity
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Нехай К. В. Технологічні особливості виробництва молока в умовах П(ПО)СП «Світоч» Звягельського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2023. – 40 с.
Аннотация: Розроблені раціони для сухостійних та дійних корів на літній та зимовий періоди період за основними показниками поживності, а також за комплексними критеріями поживності раціону задовольняють потребу тварин в необхідних елементах живлення у повній мірі. Для виробництва такої кількості продукції площа кормових культур повинна становити 528 га. Технологія виробництва молока на фермі передбачатиме використання цехової системи виробництва з врахуванням перебігу лактації та фізіологічного стану корів.
The developed rations for dry and dairy cows for the summer and winter periods, according to the main nutritional indicators, as well as according to the complex nutritional criteria of the ration, fully satisfy the animals' need for the necessary nutrients. For the production of this amount of products, the area of fodder crops should be 528 hectares. The technology of milk production on the farm will involve the use of a workshop system of production, taking into account the course of lactation and the physiological state of cows.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14114
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nekhai_KV_KR_204_2023.pdf1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет