DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14115

Название: Режими інкубації курячих яєць в умовах ПОСП «Інкубатор» Коростенського району Житомирської області
Другие названия: Modes of incubation of chicken eggs in the conditions of the "Incubator" POSP of the Korosten district of the Zhytomyr region
Авторы: Музика, Д. В
Muzyka, D.
Ключевые слова: диференційований режим інкубації
differentiated mode of incubation
курячі яйця
chicken eggs
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Музика Д. В. Режими інкубації курячих яєць в умовах ПОСП «Інкубатор» Коростенського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кривий М. М. – Житомир, 2023. – 23 с.
Аннотация: В умовах ПОСП «Інкубатор» Коростенського району Житомирської області проведено аналіз системи інкубації курячих яєць. Інкубація отримала промислове використання у зв'язку зі спеціалізацією та інтенсифікацією птахівництва та успішно проводиться протягом усіх місяців року. Цілорічна інкубація ліквідує сезонність відтворення птиці та створює передумови для безперервного зростання виробництва яєць та м'яса. Проаналізували послідовності технологічних потоків інкубації курячих яєць при використанні диференційованого режиму інкубації. За допомогою біологічного контролю, провели оцінку якості яєць, стану батьківського стада несучок. Таким чином, пропонований спосіб інкубації дозволяє отримувати молодняк курей м'ясних і яєчних кросів на рівні 85 - 88 відсотків від кількості закладених на інкубацію яєць. Найбільший відсоток серед відходів інкубації у всіх групах становили незапліднені яйця.
An analysis of the chicken egg rosten district of the Zhytomyr region. Incubation has received industrial use in connection with the specialization and intensification of poultry farming and is successfully carried out during all months of the year. Year-round incubation eliminates the seasonality of poultry reproduction and creates prerequisites for continuous growth of egg and meat production. We analyzed the sequence of technological flows of incubation of chicken eggs when using a differentiated mode of incubation. With the help of biological control, we evaluated the quality of eggs, the condition of the parent herd of laying hens. Thus, the proposed method of incubation makes it possible to obtain young chickens of meat and egg crosses at the level of 85-88 percent of the number of eggs laid for incubation. Unfertilized eggs made up the largest percentage of incubation waste in all groups.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14115
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Muzyka_DV_KR_204_2023.pdf366,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет