Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
242 – Туризм >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14192
|
Название: | Використання маркетингових систем в ресторанному бізнесі як фактор забезпечення його конкурентоспроможності |
Другие названия: | The use of marketing systems in the restaurant business as a factor in ensuring its competitiveness |
Авторы: | Селюченко, М. О. Selyuchenko, M. |
Ключевые слова: | маркетинг marketing комплекс маркетингу marketing complex ресторанний бізнес restaurant business ресторанна послуга restaurant service конкуренція competition |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Селюченко М. О. Використання маркетингових систем в ресторанному бізнесі як фактор забезпечення його конкурентоспроможності : кваліфікаційна робота : спец. 242 «Туризм» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Опалов О. А. – Житомир, 2023. – 41 с. |
Аннотация: | В кваліфікаційній роботі досліджено питання використання маркетингових систем в ресторанному бізнесі з метою забезпечення його конкурентоспроможності, встановлено інструментарій здійснення. Виявлено ряд особливостей організації ресторанного бізнесу та оцінювання його ефективності. Проаналізовано організаційні особливості функціонування та використання інструментів маркетингу рестораном «Ситий Лось» та запропоновано ряд маркетингових заходів за допомогою яких ресторан зможе отримати нові конкурентні переваги. Структурно робота складається з вступу, трьох розділів, висновків; містить 11 таблиць, 2 рисунки, список використаних джерел з 30 найменувань, додатки. In the qualification work, the issue of using marketing systems in the restaurant business in order to ensure its competitiveness was investigated, and the implementation toolkit was established. A number of peculiarities of restaurant business organization and evaluation of its efficiency have been identified. The organizational features of the functioning and use of marketing tools by the «Sityi Los» restaurant were analyzed and a number of marketing measures were proposed with the help of which the restaurant could gain new competitive advantages. Structurally, the work consists of an introduction, three sections, and conclusions; contains 11 tables, 2 figure, a list of used sources with 30 names, appendices. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14192 |
Располагается в коллекциях: | 242 – Туризм
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|