Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
242 – Туризм >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14272
|
Название: | Формування системи стратегічного управління ресторанними послугами |
Другие названия: | Formation of a system of strategic management of restaurant services |
Авторы: | Терещук, А. І. Tereshchuk, A. |
Ключевые слова: | ресторанний бізнес restaurant business система system стратегічне управління strategic management механізм mechanism туристський бізнес tourist business ресторанний заклад restaurant mortgage |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Терещук А. І. Формування системи стратегічного управління ресторанними послугами : кваліфікаційна робота : спец. 242 «Туризм» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Тищенко С. В. – Житомир, 2023. – 31 с. |
Аннотация: | Розглянуто процес формування системи стратегічного управління ресторанними послугами. Відповідно до теоретико-методичних засад комплексного стратегічного управління ресторанними послугами досліджено теоретичні положення стратегічного менеджменту та можливість їх застосування у ресторанному бізнесі та класифікацію стратегій управління ресторанними послугами. Досліджуються концепція удосконалення стратегічного управління ресторанними послугами, а саме тенденції діяльності та управління ресторанними послугами на прикладі «Mushlya» та здійснено аналіз економічної ефективності обраної системи стратегічного управління розвитком надання ресторанних послуг. Запропоновано розробка системного підходу щодо стратегічного управління ресторанними послугами та практичні рекомендації по підвищенню їх ефективності. The process of forming a system of strategic management of restaurant services is reviewed. Theoretically-methodical ambush of the complex strategic management of restaurant services has reached the theoretical position of strategic management and the possibility of their stosuvannya in the restaurant business and the classification of strategic management of restaurant services. The concept of improving the strategic management of restaurant services is being continued, and the trends of activity and management of restaurant services on the basis of «Mushlya» have been carried out, and the analysis of the economic efficiency of the selected system of strategic management of the development of restaurant services Mr. The development of a systematic approach to the strategic management of restaurant services and practical recommendations for the promotion of their efficiency has been approved. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14272 |
Располагается в коллекциях: | 242 – Туризм
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|