DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
242 – Туризм >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14272

Название: Формування системи стратегічного управління ресторанними послугами
Другие названия: Formation of a system of strategic management of restaurant services
Авторы: Терещук, А. І.
Tereshchuk, A.
Ключевые слова: ресторанний бізнес
restaurant business
система
system
стратегічне управління
strategic management
механізм
mechanism
туристський бізнес
tourist business
ресторанний заклад
restaurant mortgage
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Терещук А. І. Формування системи стратегічного управління ресторанними послугами : кваліфікаційна робота : спец. 242 «Туризм» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Тищенко С. В. – Житомир, 2023. – 31 с.
Аннотация: Розглянуто процес формування системи стратегічного управління ресторанними послугами. Відповідно до теоретико-методичних засад комплексного стратегічного управління ресторанними послугами досліджено теоретичні положення стратегічного менеджменту та можливість їх застосування у ресторанному бізнесі та класифікацію стратегій управління ресторанними послугами. Досліджуються концепція удосконалення стратегічного управління ресторанними послугами, а саме тенденції діяльності та управління ресторанними послугами на прикладі «Mushlya» та здійснено аналіз економічної ефективності обраної системи стратегічного управління розвитком надання ресторанних послуг. Запропоновано розробка системного підходу щодо стратегічного управління ресторанними послугами та практичні рекомендації по підвищенню їх ефективності.
The process of forming a system of strategic management of restaurant services is reviewed. Theoretically-methodical ambush of the complex strategic management of restaurant services has reached the theoretical position of strategic management and the possibility of their stosuvannya in the restaurant business and the classification of strategic management of restaurant services. The concept of improving the strategic management of restaurant services is being continued, and the trends of activity and management of restaurant services on the basis of «Mushlya» have been carried out, and the analysis of the economic efficiency of the selected system of strategic management of the development of restaurant services Mr. The development of a systematic approach to the strategic management of restaurant services and practical recommendations for the promotion of their efficiency has been approved.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14272
Располагается в коллекциях:242 – Туризм

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tereshchuk_AI_KR_T_2023.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет