Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
201 – Агрономія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14286
|
Название: | Переробка і показники якості огірків |
Другие названия: | Processing and quality indicators of cucumbers |
Авторы: | Мазур, М. В. Mazur, M. |
Ключевые слова: | огірок cucumber плоди fruits переробка processing соління pickles сорти плодів varieties of fruits окисні ферменти oxidative enzymes аскорбінова кислота ascorbic acid консервування canning маринування pickling |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Мазур М. В. Переробка і показники якості огірків : кваліфікаційна робота : спец. 201 «Агрономія» / Поліський нац. ун-т, каф. Технологій у рослинництві ; наук. кер. О. А. Саюк. - Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. - 28 с. |
Аннотация: | Атестаційні роботи проводились з 2021 по 2022 роки в умовах ПП «ЖЕРМ»
Черняхівського району Житомирської області за тематичною тематикою та
присвячені вдосконаленню технологій переробки огірка.
Частина 1 кваліфікаційної роботи присвячена аналізу джерел наукової
літератури, що описують технологічні властивості огірків.
У розділі II викладені програма, методи та умови проведення наукових
досліджень.
Розділ 3 присвячений роз’ясненню питань продуктивності. Агроекологічна,
енергетична та технологічна оцінка якості огірків на основі техніко-економічного
обґрунтування.
Кваліфікаційна робота присвячена проведенню широкомасштабних
досліджень впливу процесів заморожування, зберігання та відтавання на якість
перспективних сортів огірка в Україні.
Встановлюються та змінюються такі завдання:
- Розуміти сировину та технологію отримання ферментованих продуктів
- вивчити основні характеристики товару – асортимент, якість, кількість,
формування у виробництві та зберіганні на всіх етапах руху товару.
- Вивчити вимоги державних стандартів на продукцію.
- На підставі зведених досліджень якості консервованих огірків, що
реалізуються в торгових мережах. Attestation work was carried out from 2021 to 2022 in the conditions of ZHERM PE
of Chernyakhiv district of Zhytomyr region on thematic topics and
devoted to the improvement of cucumber processing technologies.
Part 1 of the qualification work is devoted to the analysis of scientific sources
literature describing the technological properties of cucumbers. Chapter II outlines the program, methods and conditions for conducting scientific research
of research
Chapter 3 is dedicated to clarifying performance issues. Agroecological,
energy and technological evaluation of the quality of cucumbers on the basis of technical and economic
justification
The qualification work is dedicated to conducting large-scale
studies of the influence of freezing, storage and thawing processes on quality
promising varieties of cucumber in Ukraine.The following tasks are set and changed:
- To understand raw materials and the technology of obtaining fermented products
- study the main characteristics of the product - assortment, quality, quantity,
formation in production and storage at all stages of product movement.
- Study the requirements of state standards for products.
- On the basis of consolidated studies of the quality of canned cucumbers, which
sold in retail chains. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14286 |
Располагается в коллекциях: | 201 – Агрономія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|