DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
201 – Агрономія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14286

Название: Переробка і показники якості огірків
Другие названия: Processing and quality indicators of cucumbers
Авторы: Мазур, М. В.
Mazur, M.
Ключевые слова: огірок
cucumber
плоди
fruits
переробка
processing
соління
pickles
сорти плодів
varieties of fruits
окисні ферменти
oxidative enzymes
аскорбінова кислота
ascorbic acid
консервування
canning
маринування
pickling
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Мазур М. В. Переробка і показники якості огірків : кваліфікаційна робота : спец. 201 «Агрономія» / Поліський нац. ун-т, каф. Технологій у рослинництві ; наук. кер. О. А. Саюк. - Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. - 28 с.
Аннотация: Атестаційні роботи проводились з 2021 по 2022 роки в умовах ПП «ЖЕРМ» Черняхівського району Житомирської області за тематичною тематикою та присвячені вдосконаленню технологій переробки огірка. Частина 1 кваліфікаційної роботи присвячена аналізу джерел наукової літератури, що описують технологічні властивості огірків. У розділі II викладені програма, методи та умови проведення наукових досліджень. Розділ 3 присвячений роз’ясненню питань продуктивності. Агроекологічна, енергетична та технологічна оцінка якості огірків на основі техніко-економічного обґрунтування. Кваліфікаційна робота присвячена проведенню широкомасштабних досліджень впливу процесів заморожування, зберігання та відтавання на якість перспективних сортів огірка в Україні. Встановлюються та змінюються такі завдання: - Розуміти сировину та технологію отримання ферментованих продуктів - вивчити основні характеристики товару – асортимент, якість, кількість, формування у виробництві та зберіганні на всіх етапах руху товару. - Вивчити вимоги державних стандартів на продукцію. - На підставі зведених досліджень якості консервованих огірків, що реалізуються в торгових мережах.
Attestation work was carried out from 2021 to 2022 in the conditions of ZHERM PE of Chernyakhiv district of Zhytomyr region on thematic topics and devoted to the improvement of cucumber processing technologies. Part 1 of the qualification work is devoted to the analysis of scientific sources literature describing the technological properties of cucumbers. Chapter II outlines the program, methods and conditions for conducting scientific research of research Chapter 3 is dedicated to clarifying performance issues. Agroecological, energy and technological evaluation of the quality of cucumbers on the basis of technical and economic justification The qualification work is dedicated to conducting large-scale studies of the influence of freezing, storage and thawing processes on quality promising varieties of cucumber in Ukraine.The following tasks are set and changed: - To understand raw materials and the technology of obtaining fermented products - study the main characteristics of the product - assortment, quality, quantity, formation in production and storage at all stages of product movement. - Study the requirements of state standards for products. - On the basis of consolidated studies of the quality of canned cucumbers, which sold in retail chains.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14286
Располагается в коллекциях:201 – Агрономія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Mazur_M_KR_201_2022.pdf527,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет