Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
207 – Водні біоресурси та аквакультура >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14322
|
Название: | Оцінка якості та мікробіологічної безпеки ікри риб родини лососевих |
Другие названия: | Evaluation of the quality and microbiological safety of fish roe from thesalmon homeland |
Авторы: | Брус, М. О. Brus, M. |
Ключевые слова: | ікра caviar лососеві salmon устриці oysters смугаста ікра striped caviar зерниста ікра granular caviar загальне мікробне число hardened microbial count жир fat вода water |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Брус М. О. Оцінка якості та мікробіологічної безпеки ікри риб родини лососевих : кваліфікаційна робота : спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура" / Поліський нац. університет, каф. біоресурсів, аквакультури та природничих наук ; наук. керівник В. Д. Соломатіна. — Житомир, 2023. - 30 с. |
Аннотация: | Об’єктом дослідження є безпека та якість ікри лососевих риб. Мета дослідження полягала в оцінці якості та безпеки червоної ікри, що реалізується у роздрібній мережі міста Житомира. The object of the study is the safety and quality of salmon roe. The purpose of the study was to assess the quality and safety of red caviar sold in theretail network of the city of Zhytomyr. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14322 |
Располагается в коллекциях: | 207 – Водні біоресурси та аквакультура
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|