DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
207 – Водні біоресурси та аквакультура >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14322

Название: Оцінка якості та мікробіологічної безпеки ікри риб родини лососевих
Другие названия: Evaluation of the quality and microbiological safety of fish roe from thesalmon homeland
Авторы: Брус, М. О.
Brus, M.
Ключевые слова: ікра
caviar
лососеві
salmon
устриці
oysters
смугаста ікра
striped caviar
зерниста ікра
granular caviar
загальне мікробне число
hardened microbial count
жир
fat
вода
water
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Брус М. О. Оцінка якості та мікробіологічної безпеки ікри риб родини лососевих : кваліфікаційна робота : спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура" / Поліський нац. університет, каф. біоресурсів, аквакультури та природничих наук ; наук. керівник В. Д. Соломатіна. — Житомир, 2023. - 30 с.
Аннотация: Об’єктом дослідження є безпека та якість ікри лососевих риб. Мета дослідження полягала в оцінці якості та безпеки червоної ікри, що реалізується у роздрібній мережі міста Житомира.
The object of the study is the safety and quality of salmon roe. The purpose of the study was to assess the quality and safety of red caviar sold in theretail network of the city of Zhytomyr.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14322
Располагается в коллекциях:207 – Водні біоресурси та аквакультура

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Brus_MO_KR_207_2023.pdf706,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет