DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
242 – Туризм >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14376

Название: Організація системи виробництва у закладах ресторанного господарства
Другие названия: Organization of the production system in restaurants
Авторы: Карбівська, В. П.
Karbivska, V.
Ключевые слова: організація системи виробництва
production system organization
ресторанне господарство
restaurant business
ресторан
restaurant
оптимізація
optimization
потреби споживачів
consumer needs
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Карбівська В. П. Організація системи виробництва у закладах ресторанного господарства : кваліфікаційна робота : спец. 242 «Туризм» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Паламарчук Т. М. – Житомир, 2023. – 40 с.
Аннотация: Метою дослідження є вивчення та аналіз організації системи виробництва у закладах ресторанного господарства та розробка пропозицій щодо покращення ефективності їхньої діяльності, якості та задоволення потреб споживачів. У першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації системи виробництва в закладах ресторанного господарства. Другий розділ містить дослідження оцінки організації системи виробництва в ресторані «Silvio D’Italia». В третьому розділі досліджено перспективні напрями удосконалення організації виробництва в ресторані «Silvio D’Italia» та обґрунтовано практичні рекомендації щодо ефективності запропонованих заходів. За результатами роботи зроблено висновки організації системи виробництва у закладах ресторанного господарства.
The purpose of the research is to study and analyze the organization of the production system in restaurant establishments and to develop proposals for improving the efficiency of their activities, quality and meeting the needs of consumers. In the first chapter, the theoretical aspects of the organization of the production system in restaurants are considered. The second chapter contains a study of the evaluation of the organization of the production system in the restaurant «Silvio D'Italia». In the third chapter, promising directions for improving the organization of production in the restaurant «Silvio D'Italia» were investigated and practical recommendations regarding the effectiveness of the proposed measures were substantiated. Based on the results of the work, conclusions were drawn on the organization of the production system in the restaurant industry.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14376
Располагается в коллекциях:242 – Туризм

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Кarbivska_VP_KR_T_2023.pdf931,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет