Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
242 – Туризм >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14376
|
Название: | Організація системи виробництва у закладах ресторанного господарства |
Другие названия: | Organization of the production system in restaurants |
Авторы: | Карбівська, В. П. Karbivska, V. |
Ключевые слова: | організація системи виробництва production system organization ресторанне господарство restaurant business ресторан restaurant оптимізація optimization потреби споживачів consumer needs |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Карбівська В. П. Організація системи виробництва у закладах ресторанного господарства : кваліфікаційна робота : спец. 242 «Туризм» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Паламарчук Т. М. – Житомир, 2023. – 40 с. |
Аннотация: | Метою дослідження є вивчення та аналіз організації системи виробництва у закладах ресторанного господарства та розробка пропозицій щодо покращення ефективності їхньої діяльності, якості та задоволення потреб споживачів. У першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації системи виробництва в закладах ресторанного господарства. Другий розділ містить дослідження оцінки організації системи виробництва в ресторані «Silvio D’Italia». В третьому розділі досліджено перспективні напрями удосконалення організації виробництва в ресторані «Silvio D’Italia» та обґрунтовано практичні рекомендації щодо ефективності запропонованих заходів.
За результатами роботи зроблено висновки організації системи виробництва у закладах ресторанного господарства. The purpose of the research is to study and analyze the organization of the production system in restaurant establishments and to develop proposals for improving the efficiency of their activities, quality and meeting the needs of consumers. In the first chapter, the theoretical aspects of the organization of the production system in restaurants are considered. The second chapter contains a study of the evaluation of the organization of the production system in the restaurant «Silvio D'Italia». In the third chapter, promising directions for improving the organization of production in the restaurant «Silvio D'Italia» were investigated and practical recommendations regarding the effectiveness of the proposed measures were substantiated. Based on the results of the work, conclusions were drawn on the organization of the production system in the restaurant industry. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14376 |
Располагается в коллекциях: | 242 – Туризм
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|