Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14443
|
Название: | Удосконалення конструкції установки для виготовлення яєчного порошку |
Другие названия: | Improvement of the design of the installation for the production of egg powder |
Авторы: | Федоренко, А. Ю. Fedorenko, A. |
Ключевые слова: | форсунка nozzle відцентровий розпилювач centrifugal sprayer меланж melange яєчний порошок egg powder яйця eggs |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Федоренко А. Ю. Удосконалення конструкції установки для виготовлення яєчного порошку : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Журавльов В. П. – Житомир, 2023. – 34 с. |
Аннотация: | Зміст роботи полягає в удосконаленні конструкції установки для виробництва яєчного порошку, який є невід’ємним компонентом багатьох продуктів харчування. The content of the work consists in improving the design of the installation for the production of egg powder, which is an integral component of many food products. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14443 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|