DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14443

Название: Удосконалення конструкції установки для виготовлення яєчного порошку
Другие названия: Improvement of the design of the installation for the production of egg powder
Авторы: Федоренко, А. Ю.
Fedorenko, A.
Ключевые слова: форсунка
nozzle
відцентровий розпилювач
centrifugal sprayer
меланж
melange
яєчний порошок
egg powder
яйця
eggs
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Федоренко А. Ю. Удосконалення конструкції установки для виготовлення яєчного порошку : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Журавльов В. П. – Житомир, 2023. – 34 с.
Аннотация: Зміст роботи полягає в удосконаленні конструкції установки для виробництва яєчного порошку, який є невід’ємним компонентом багатьох продуктів харчування.
The content of the work consists in improving the design of the installation for the production of egg powder, which is an integral component of many food products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14443
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Fedorenko AY_208_2023.pdf950,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет