Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
201 – Агрономія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14671
|
Название: | Продуктивність та якість сортів салату листового в умовах теплиці зимової Поліського національного університету |
Другие названия: | Productivity and quality of lettuce varieties in the conditions of the winter greenhouse of the Polissky National University |
Авторы: | Бондарчук, В. Ю. Bondarchuk, V. |
Ключевые слова: | сорт variety рослини салату листового lettuce plants листя leaves урожайність yield продуктивність productivity стійкість sustainability |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Бондарчук В. Ю. Продуктивність та якість сортів салату листового в умовах теплиці зимової Поліського національного університету : кваліфікаційна робота : спец. 201 «Агрономія». Поліський нац. ун-т, каф. технологій у рослинництві / наук. кер. Руденко Ю. Ф. Житомир. 2023. 35 с. |
Аннотация: | Дослідження за темою кваліфікаційної роботи проводились протягом 2022–2023 рр. на базі тепличного господарства Поліського національного університету. Актуальність теми даної кваліфікаційної роботи пов'язана із необхідним пошуком найбільш продуктивних сортів салату листового які характеризуються високими показниками якості та товарності зеленої маси листків. Research on the subject of the qualification work was conducted during 2022–2023 on the basis of the greenhouse economy of the Polis National University. The relevance of the topic of this qualification work is related to the necessary search for the most productive varieties of leaf lettuce, which are characterized by high indicators of the quality and marketability of the green mass of leaves. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14671 |
Располагается в коллекциях: | 201 – Агрономія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|