Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
073 – Менеджмент, Міжнародний менеджмент >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14688
|
Название: | Управління якістю продукції молокопереробних підприємств при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності |
Другие названия: | Management of the products quality of milk processing enterprises in the implementation of foreign economic activity |
Авторы: | Радушинський, А. Т. Radushynskyi, A. |
Ключевые слова: | управління management якість продукції product quality молокопереробні підприємства milk processing enterprises зовнішньоекономічна діяльність foreign economic activity |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Радушинський А. Т. Управління якістю продукції молокопереробних підприємств при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності : кваліфікаційна робота : спец. 073 «Менеджмент» / Поліський нац. ун-т, каф. міжнародних економічних відносин та європейської інтеграції ; наук. кер. Паламарчук Т. М. – Житомир, 2023. – 36 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена вивченню аспектів управління якістю продукції на молокопереробних підприємствах у контексті здійснення зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД). Робота розглядає сучасні тенденції та виклики, що стоять перед молокопереробними підприємствами при реалізації своєї продукції на міжнародному ринку.
У роботі детально аналізується вплив зовнішньоекономічної діяльності на системи управління якістю, враховуючи міжнародні стандарти та вимоги. Розглядаються стратегії управління якістю, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності молочної продукції на світовому ринку. The qualification work is devoted to the study of aspects of product quality management at milk processing enterprises in the context of foreign economic activity (FET). The work examines modern trends and challenges faced by milk processing enterprises when selling their products on the international market.
The work analyzes in detail the impact of foreign economic activity on quality management systems, taking into account international standards and requirements. Quality management strategies aimed at increasing the competitiveness of dairy products on the world market are considered. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14688 |
Располагается в коллекциях: | 073 – Менеджмент, Міжнародний менеджмент
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|