DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
073 – Менеджмент, Міжнародний менеджмент >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14826

Название: Управління зовнішньоекономічною діяльністю молокопереробних підприємств в умовах глобалізації світової економіки
Другие названия: Management of foreign economic activities of milk processing enterprises in the conditions of globalization of the world economy
Авторы: Лисайчук, В. С.
Lysaichuk, V.
Ключевые слова: зовнішньоекономічна діяльність
foreign economic activity
стратегія
strategy
управління
management
глобальні виклики
global challenges
конкурентоспроможність
competitiveness
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Лисайчук В. С. Управління зовнішньоекономічною діяльністю молокопереробних підприємств в умовах глобалізації світової економіки : кваліфікаційна робота : спец. 073 «Менеджмент» / Поліський нац. ун-т, каф. міжнародних економічних відносин та європейської інтеграції ; наук. кер. Ковальчук О. Д. – Житомир, 2023. – 38 с.
Аннотация: Робота присвячена вивченню та аналізу систем управління діяльністю молокопереробних підприємств з орієнтацією на забезпечення збалансованості, ефективності та конкурентоспроможності. Досліджуються стратегічні підходи до управління, враховуючи ринкові виклики, технологічні інновації та стандарти якості. Аналізуються ключові аспекти ланцюга постачання, оптимізація виробничих процесів, а також питання якості та безпеки продукції. Дослідження пропонує комплексний підхід до управління, сприяючи підвищенню конкурентоспроможності та стійкості молокопереробних підприємств в глобальному ринковому середовищі.
The work is devoted to the study and analysis of the management systems of milk processing enterprises with a focus on ensuring balance, efficiency and competitiveness. Strategic approaches to management are explored, taking into account market challenges, technological innovations and quality standards. Key aspects of the supply chain, optimization of production processes, as well as issues of product quality and safety are analyzed. The study offers a comprehensive approach to management, contributing to increasing the competitiveness and sustainability of dairy enterprises in a global market environment.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14826
Располагается в коллекциях:073 – Менеджмент, Міжнародний менеджмент

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lysaichuk_VS_KR_073_2023.pdf983,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет