|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
207 – Водні біоресурси та аквакультура >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14847
|
| Название: | Вирощування коропа в полікультурі з рослиноїдними рибами в умовах ФОП «Шевчук» Житомирська область |
| Другие названия: | Cultivation of carp in polyculture with herbivorous fish in the conditions of the "Shevchuk" FOP, Zhytomyr Region |
| Авторы: | Іскоростенський, М. В. Iskorostenskyi, M. |
| Ключевые слова: | короп carp білий короп white carp бурий короп brown carp білий амур white carp корми fodder мультикультуралізм multiculturalism розвиток development продуктивність риби fish productivity |
| Дата публикации: | 2023 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Іскоростенський М. В. Вирощування коропа в полікультурі з рослиноїдними рибами в умовах ФОП «Шевчук» Житомирська область : кваліфікаційна робота : спец. 207 «Водні біоресурси та аквакультура» / Поліський нац. ун-т, каф. Біоресурсів, аквакультури та природничих наук ; наук. кер. М. В. Слюсар. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2023. - 32 с. |
| Аннотация: | Матеріалом для написання цієї роботи слугувало трирічне дослідження того, як вирощувати коропа в умовах мультикультури з травоїдними рибами. У цьому дослідженні представлені матеріали, що характеризують біологічні характеристики коропових: білого та строкатого товстолобика і білого амура. The material for writing this work was a three-year study of how to grow carp in conditions of multiculture with herbivorous fish. This study presents materials characterizing the biological characteristics of carp: white and variegated carp and white carp. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14847 |
| Располагается в коллекциях: | 207 – Водні біоресурси та аквакультура
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|