DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14867

Название: Обґрунтування параметрів та режимів роботи подрібнювача фуражного зерна
Другие названия: Justification of the parameters and modes of operation of the forage grain chopper
Авторы: Котлінський, Ю. О.
Kotlinsky, Yu.
Ключевые слова: подрібнення
grinding
фуражне зерно
fodder grain
процес
process
удосконалення
improvement
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Котлінський Ю. О. Обґрунтування параметрів та режимів роботи подрібнювача фуражного зерна : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Сукманюк О. М. – Житомир, 2023. – 36 с.
Аннотация: В роботі проведений аналіз сучасних способів та технічних засобів для подрібнення фуражного зерна. Наведене теоретичне дослідження даного процесу, обґрунтовано способи та визначено швидкості подрібнення зерна, а також продуктивність подрібнювача ударно-відцентрової дії. Описано будову та принцип дії машини для подрібнення та визначено основні показники процесу подрібнення.
The work analyzes modern methods and technical means for grinding fodder grain. The theoretical study of this process is presented, the methods are substantiated and the speed of grain grinding is determined, as well as the performance of the shock-centrifugal grinder. The structure and principle of operation of the grinding machine are described and the main parameters of the grinding process are determined.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14867
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kotlinskyy_YuO_KR_208_2023.pdf1,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет