DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14952

Название: Технологічні аспекти виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької області
Другие названия: Technological aspects of dairy products production in the conditions of PE «Izyaslavmolproduct», Khmelnytsky region
Авторы: Грейман, В. О.
Greiman, V.
Ключевые слова: молочні продукти
dairy products
сировина
raw materials
переробка
processing
процес виробництва
production process
технологія
technology
якість
quality
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Грейман В. О. Технологічні аспекти виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 48 с.
Аннотация: Встановлено, що якість молочних продуктів визначається на кожному етапі технологічного процесу, починаючи від обробки сировини і закінчуючи фасуванням та зберіганням готового продукту. Основні кроки технологічного процесу включають: приймання та перевірка сировини, пастеризація та гомогенізація, виготовлення продукту, формування та дозрівання, фасування та упакування, зберігання та транспортування, контроль якості. Чітке дотримання цих кроків допомагає забезпечити високу якість молочних продуктів і задовольнити споживачів.
It has been established that the quality of dairy products is determined at each stage of the technological process, from raw material processing to packaging and storage of the finished product. The main steps of the technological process include: acceptance and inspection of raw materials, pasteurization and homogenization, product manufacturing, molding and maturation, packaging and packing, storage and transportation, and quality control. Strict adherence to these steps helps to ensure high quality dairy products and satisfy consumers.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14952
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Hreiman_VO_KR_204_2023.pdf2,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет