Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14962
|
Название: | Характеристика господарськи корисних ознак корів різного призначення в умовах ПП «Слободище» Житомирської області |
Другие названия: | Characterization of economically useful traits of cows of various purposes in the conditions of the «Slobodishche» PE of the Zhytomyr region |
Авторы: | Славінський, М. М Slavinsky, M. |
Ключевые слова: | селекційне ядро breeding core продукція молочного жиру milk fat production сервіс-період service period відтворна здатність reproductive capacity |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Славінський М. М. Характеристика господарськи корисних ознак корів різного призначення в умовах ПП «Слободище» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2023. – 34 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що використання диференціації молочного стада за рівнем продукції молочного жиру на 3 групи (селекційне ядро, виробнича група, селекційний брак), дає можливість
ефективно використовувати племінні ресурси та впровадити оптимальний варіант відтворення стада з використанням найпродуктивніших корів. As a result of the conducted research, it was established that the use of differentiation of the dairy herd by the level of milk fat production into 3 groups (breeding core, production group, breeding defect) makes it possible to effectively use breeding resources and implement the optimal version of herd reproduction using the most productive cows. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14962 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|