DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14962

Название: Характеристика господарськи корисних ознак корів різного призначення в умовах ПП «Слободище» Житомирської області
Другие названия: Characterization of economically useful traits of cows of various purposes in the conditions of the «Slobodishche» PE of the Zhytomyr region
Авторы: Славінський, М. М
Slavinsky, M.
Ключевые слова: селекційне ядро
breeding core
продукція молочного жиру
milk fat production
сервіс-період
service period
відтворна здатність
reproductive capacity
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Славінський М. М. Характеристика господарськи корисних ознак корів різного призначення в умовах ПП «Слободище» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2023. – 34 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що використання диференціації молочного стада за рівнем продукції молочного жиру на 3 групи (селекційне ядро, виробнича група, селекційний брак), дає можливість ефективно використовувати племінні ресурси та впровадити оптимальний варіант відтворення стада з використанням найпродуктивніших корів.
As a result of the conducted research, it was established that the use of differentiation of the dairy herd by the level of milk fat production into 3 groups (breeding core, production group, breeding defect) makes it possible to effectively use breeding resources and implement the optimal version of herd reproduction using the most productive cows.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14962
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Slavinsky_MM_KR_204_2023.pdf879,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет