DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14986

Название: Оцінка господарськи корисних ознак корів та технології виробництва молока в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of economically useful traits of cows and milk production technology in the conditions of LLC «Agroculture Polissya» of Zhytomyr region
Авторы: Дєдух, А. В.
Dedukh, A.
Ключевые слова: молочна продуктивність
milk productivity
лактація
lactation
відтворна здатність
reproductive capacity
тривалість використання
duration of use
технологічні параметри виробництва молока
technological parameters of milk production
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Дєдух А. В. Оцінка господарськи корисних ознак корів та технології виробництва молока в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Житомирської області : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 31 с.
Аннотация: У даній роботі представлено результати оцінки господарськи корисних ознак корів української чорно-рябої молочної породи та технологічних аспектів виробництва молока. Встановлені параметри зазначених характеристик тварин та технологічного процесу доцільно враховувати для організації прибуткового молочного бізнесу.
This paper presents the results of the evaluation of economically useful traits of cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed and technological aspects of milk production. The established parameters of the specified animal characteristics and the technological process should be taken into account for the organization of a profitable dairy business.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14986
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dedukh_AV_KR_204_2023.pdf1,09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет