DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14990

Название: Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської області
Другие названия: Organization of quality control and safety of dairy raw materials in the conditions of FG "ROSTOKZPF" of Zhytomyr region
Авторы: Чирко, Р. В.
Chyrko, R.
Ключевые слова: якість
quality
безпечність
safety
молочна сировина
milk raw materials
ґатунок молока сировини
type of milk raw materials
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Чирко Р. В. Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 44 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо організації контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» Житомирської області. Досліджена господарська діяльність ФГ «РОСТОКЗПФ». В умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» проаналізовано стан первинної обробки молока у господарстві, досліджено фактори, які впливають на якість та безпечність молочної сировини, молочну продуктивність корів та фізико-хімічні показники якості молочної сировини, досліджено молочну продуктивність та фізико-хімічні показники якості молочної сировини, залежно від періоду лактації, пори року. Встановлено ґатунок молочної сировини, яка виробляється в умовах ФГ «РОСТОКЗПФ» у різні пори року.
The qualification paper presents the results of research on the organization of quality control and safety of dairy raw materials in the conditions of FG "ROSTOKZPF" of Zhytomyr region. The business activity of FG "ROSTOKZPF" was studied. In the conditions of FG "ROSTOKZPF" the state of primary processing of milk in the farm was analyzed, factors affecting the quality and safety of milk raw materials, milk productivity of cows and physico-chemical indicators of the quality of milk raw materials were studied, milk productivity physico-chemical indicators of the quality of milk raw materials were studied, depending on the period of lactation, the season. The type of dairy raw material, which is produced under the conditions of FG "ROSTOKZPF" at different times of the year, has been established.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14990
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chyrko_RV_KR_204_2023.pdf1,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет