DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14992

Название: Оцінка параметрів відтворення та результатів господарського використання корів голштинської породи в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області
Другие названия: Assessment of reproduction parameters and results of economic use of Holstein cows in the conditions of LLC «Vertokyivka» of Zhytomyr region
Авторы: Беренда, Я. В.
Berenda, Y.
Ключевые слова: показники відтворної здатності
indicators of reproductive capacity
параметри господарського використання
parameters of economic use
голштинська порода
Holstein breed
дійні корови
dairy cows
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Беренда Я. В. Оцінка параметрів відтворення та результатів господарського використання корів голштинської породи в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2023. – 31 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота презентує результати аналітичного дослідження параметрів відтворення та господарського використання корів голштинської породи. Загально рекомендованими шляхами забезпечення рентабельної діяльності молочного підприємства є оптимізація відтворної здатності та тривалості і якості господарського використання корів відповідно до науково обґрунтованих стандартів.
The qualification work presents the results of an analytical study of reproduction parameters and economic use of Holstein cows. The generally recommended ways to ensure the profitable operation of a dairy enterprise are to optimize the reproductive capacity and the duration and quality of economic use of cows in accordance with scientifically based standards.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14992
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Berenda_YV_KR_204_2023.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет