Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15031
|
Название: | Якість та безпечність молочної сировини, що надходить на виробництво сухих молочних продуктів в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Житомирської області |
Другие названия: | Quality and safety of dairy raw materials supplied to the production of dried milk products in the conditions of LLC «Rychalsky Dairy Milk Powder Plant», Zhytomyr region |
Авторы: | Попадюк, Р. В. Popadyuk, R. |
Ключевые слова: | молоко мilk сировина raw materials технологія technology висушування drying очищення purification сухе незбиране молоко whole milk powder якість quality |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Попадюк Р. В. Якість та безпечність молочної сировини, що надходить на виробництво сухих молочних продуктів в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2023. – 48 с. |
Аннотация: | Вивчення технологічного процесу виробництва сухого молока в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» засвідчило використання підприємством сучасних технологій виробництва. Дослідження сухого незбираного молока, показали, що продукт за консистенцією, запахом і кольором відповідає вимогам ДСТУ 4273:2015, але має гіркуватий присмак, що може свідчити про порушення умов зберігання. A study of the technological process for the production of milk powder by in the conditions of LLC "Rihalsky Dairy Plant" showed the use of modern production technologies by the enterprise. Studies of whole milk powder showed that the consistency, smell and color of products meet the requirements of GSTU 4273:2015, but at the same time it has a bitter taste, which may indicate a violation of storage conditions. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15031 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|