DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15031

Название: Якість та безпечність молочної сировини, що надходить на виробництво сухих молочних продуктів в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Житомирської області
Другие названия: Quality and safety of dairy raw materials supplied to the production of dried milk products in the conditions of LLC «Rychalsky Dairy Milk Powder Plant», Zhytomyr region
Авторы: Попадюк, Р. В.
Popadyuk, R.
Ключевые слова: молоко
мilk
сировина
raw materials
технологія
technology
висушування
drying
очищення
purification
сухе незбиране молоко
whole milk powder
якість
quality
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Попадюк Р. В. Якість та безпечність молочної сировини, що надходить на виробництво сухих молочних продуктів в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2023. – 48 с.
Аннотация: Вивчення технологічного процесу виробництва сухого молока в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» засвідчило використання підприємством сучасних технологій виробництва. Дослідження сухого незбираного молока, показали, що продукт за консистенцією, запахом і кольором відповідає вимогам ДСТУ 4273:2015, але має гіркуватий присмак, що може свідчити про порушення умов зберігання.
A study of the technological process for the production of milk powder by in the conditions of LLC "Rihalsky Dairy Plant" showed the use of modern production technologies by the enterprise. Studies of whole milk powder showed that the consistency, smell and color of products meet the requirements of GSTU 4273:2015, but at the same time it has a bitter taste, which may indicate a violation of storage conditions.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15031
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Popadiuk_RV_KR_204_2023.pdf1,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет