DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15032

Название: Вплив паратипових факторів на молочну продуктивність корів в умовах ПСПО «Полісся» Житомирської області
Другие названия: Influence of paratypical factors on the milk productivity of cows in the conditions of the Polissya Zhytomyr region
Авторы: Литяга, С. С.
Lytiaga, S.
Ключевые слова: українська чорно-ряба молочна порода
ukrainian black and white dairy breed
технологія
technology
годівля
feeding
утримання
housing
молоко
milk
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Литяга С. С. Вплив паратипових факторів на молочну продуктивність корів в умовах ПСПО «Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2023. – 48 с.
Аннотация: В ході проведених досліджень була розглянута та проаналізована технологія виробництва молока в ПСПО «Полісся». Встановлено, що важливе значення для продуктивності молочної худоби мають умови їх утримання та годівлі. Оптимізація цих факторів сприяє збільшенню продуктивності корів, підвищенню окупності використання кормів і зменшенню витрат на одиницю продукції. В господарстві зафіксовані високі витрати на корми та виробництво продукції, але є переконання, що це тимчасове явище. Така ситуація може бути пов'язана з процесом адаптації тварин до нових умов утримання та періодом, необхідним для працівників для опанування новітніх технологій у виробництві молока.
In the course of the research, the technology of milk production in the Polissia SSE was reviewed and analyzed. It has been established that the conditions of their keeping and feeding are of great importance for the productivity of dairy cattle. Optimization of these factors helps to increase the productivity of cows, increase the payback of feed use and reduce the cost per unit of production. The farm has high feed and production costs, but there is a belief that this is a temporary phenomenon. This situation may be related to the process of adaptation of animals to new conditions and the period required for employees to master the latest technologies in milk production.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15032
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lytiaha_SS_KR_204_2023.pdf980,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет