Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15037
|
Название: | Оцінка росту і розвитку молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області |
Другие названия: | Assessment of growth and development of young cattle in the conditions of LLC «Vertokyiyvka» of Zhytomyr region |
Авторы: | Савчук, О. А. Savchuk, O. |
Ключевые слова: | жива маса live mass приріст growth кратність збільшення живої маси multiplicity of increase in live mass відносна інтенсивність росту relative intensity of growth |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Савчук О. А. Оцінка росту і розвитку молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 36 с. |
Аннотация: | Телиці різних типів інтенсивності формування організму відрізняються за показниками живої маси, абсолютними і середньодобовими приростами, кратністю збільшення живої маси, відносною інтенсивністю росту. Телиці швидкого типу інтенсивності формування організму на завершення періоду вирощування характеризуються вищими показниками росту завдяки вищій інтенсивності окисно-відновних процесів та кращому використанні енергії корму, що може слугувати запорукою високої майбутньої молочної продуктивності. Heifers of different types of intensity of body formation differ in terms of live weight indicators, absolute and average daily gains, multiplicity of increase in live weight, relative intensity of growth. Heifers of the fast type of body formation intensity at the end of the growing period are characterized by higher growth rates due to the higher intensity of oxidation-reduction processes and better use of feed energy, which can serve as a guarantee of high future milk productivity. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15037 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|