DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15039

Название: Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області
Другие названия: Technological features of slaughtering farm animals in the conditions of LLC "Ekom'yaso Polissya" of Zhytomyr region
Авторы: Чернюк, Д. О.
Cherniuk, D.
Ключевые слова: м’ясна сировина
meat raw materials
субпродукти
offal
забій тварин
animal slaughter
оглушення тварин
animal stunning
якість
quality
безпечність
safety
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Чернюк Д. О. Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 45 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі проаналізована господарська діяльність ТОВ «Еком’ясо Полісся» та асортимент продукції, яка виробляється в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся». В роботі представлені результати досліджень щодо, правил прийому тварин на м’ясопереробне підприємство, технологічних особливостей забою тварин, способів та методів оглушення сільськогосподарських тварин. Досліджено вплив різних методів оглушення сільськогосподарських тварин на якість м’ясної сировини та субпродуктів.
The qualification work analyzed the economic activity of Ekom'yaso Polissya LLC and the range of products that are produced under the conditions of Ekom'yaso Polissya LLC. The work presents the results of research on the rules for accepting animals at a meat processing enterprise, technological features of animal slaughter, ways and methods of stunning farm animals. The impact of different methods of stunning farm animals on the quality of meat raw materials and by-products was studied.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15039
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cherniuk_DO_KR_204_2023.pdf1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет