Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15040
|
Название: | Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби |
Другие названия: | Monitoring of the quality and safety of meat products in the conditions of the Shepetivsk inter-district state laboratory of the State Production and Consumer Service |
Авторы: | Биковський, Б. Ю. Bykovskyi, B. |
Ключевые слова: | м’ясна сировина raw meat ковбасні вироби sausage products свіжість freshness якість quality безпечність safety зберігання storage |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Биковський Б. Ю. Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 42 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо моніторингу якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби. Встановлено види м’яса та м’ясних продуктів, які досліджують в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби. Встановлено за якими показниками якості та безпечності досліджують м'ясо та м’ясні продукти. Доведено ефективність методів визначення якості м’яса, які використовуються в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби. Визначено стан білків, жирів у варених та варено-копчених ковбасах у різні доби у процесі їх зберігання. The qualification paper presents the results of research on monitoring the quality and safety of meat products in the conditions of the Shepetiv interdistrict state laboratory of the State Production and Consumer Service. The types of meat and meat products that are examined in the conditions of the Shepetiv inter-district state laboratory of the State Food and Beverage Service have been established. It has been established by which indicators of quality and safety meat and meat products are examined. The effectiveness of the methods for determining the quality of meat, which are used in the conditions of the Shepetivsk inter-district state laboratory of the State Production and Consumer Service, has been proven. The quality of proteins and fats in boiled and boiled-smoked sausages at different days during their storage was determined. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15040 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|