DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15042

Название: Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області
Другие названия: Innovative technologies of slaughtering and primary processing of carcasses in the conditions of LLC «Ecomyaso Polissya» of Zhytomyr region
Авторы: Кисленко, Я. В.
Kislenko, Y.
Ключевые слова: технологія
тechnology
інновація
innovation
забій
slaughter
первинна переробка
primary processing
якість
quality
безпечність
safety
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кисленко Я. В. Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2023. – 47 с.
Аннотация: Запровадження ефективних інноваційних технологій у виробництво та переробку забійних тварин, зберігання, транспортування та просування м’яса та м’ясної продукції повинно ґрунтуватися на принципах захисту організму людини від негативного впливу, врахування кумулятивного ефекту допоміжних речовин, розсудливих інвестицій з урахуванням оптимального співвідношення між ціною та якістю. Також слід акцентувати увагу на впровадженні нових технологій, спрямованих на здешевлення товарів без втрати якості, застосуванні тільки безпечних методів, а також урахуванні взаємовпливу технологій на кожному етапі виробництва, транспортування, зберігання, переробки і маркетингу м’яса та м’ясних продуктів.
The introduction of effective innovative technologies in the production and processing of slaughtered animals, storage, transportation and promotion of meat and meat products should be based on the principles of protecting the human body from negative effects, taking into account the cumulative effect of excipients, and reasonable investments, taking into account the optimal price-quality ratio. Attention should also be paid to the introduction of new technologies aimed at reducing the cost of goods without losing quality, the use of only safe methods, and the consideration of the interaction of technologies at each stage of production, transportation, storage, processing and marketing of meat and meat products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15042
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kyslenko_YaV_KR_204_2023.pdf2,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет