DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15043

Название: Оцінка безпечності та якості вершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод» Тернопільської області
Другие названия: Assessment of the safety and quality of butter in the conditions of LLC "Shumskyi maslozavod" of the Ternopil region
Авторы: Куба, Б. В.
Kuba, B.
Ключевые слова: сировина
raw materials
солодковершкове масло
sweet butter
метод збивання
whipping method
аналіз
analysis
поживна цінність
nutritional value
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Куба Б. В. Оцінка безпечності та якості вершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод» Тернопільської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 34 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі проаналізовано технологію виробництва солодковершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод». Зокрема, було проведено оцінку зразка масла солодковершкового за органолептичними, фізико-хімічними та мікро-біологічними показниками.
In the qualification work, the technology of sweet butter production under the conditions of LLC "Shumsky Maslozavod" was analyzed. In particular, the evaluation of a sample of licorice cream oil was carried out according to organoleptic, physico-chemical and micro-biological indicators.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15043
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kuba_BV_KR_204_2023.pdf1,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет