Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15043
|
Название: | Оцінка безпечності та якості вершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод» Тернопільської області |
Другие названия: | Assessment of the safety and quality of butter in the conditions of LLC "Shumskyi maslozavod" of the Ternopil region |
Авторы: | Куба, Б. В. Kuba, B. |
Ключевые слова: | сировина raw materials солодковершкове масло sweet butter метод збивання whipping method аналіз analysis поживна цінність nutritional value |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Куба Б. В. Оцінка безпечності та якості вершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод» Тернопільської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 34 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі проаналізовано технологію виробництва солодковершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод». Зокрема, було проведено оцінку зразка масла солодковершкового за органолептичними, фізико-хімічними та мікро-біологічними показниками. In the qualification work, the technology of sweet butter production under the conditions of LLC "Shumsky Maslozavod" was analyzed. In particular, the evaluation of a sample of licorice cream oil was carried out according to organoleptic, physico-chemical and micro-biological indicators. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15043 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|