DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15044

Название: Розробка проєктних рішень технологічного процесу виробництва молока для молочно-товарної ферми
Другие названия: Development of design solutions for the technological process of milk production for a dairy farm
Авторы: Пилипчук, А. М.
Pylypchuk, A.
Ключевые слова: скотарство
cattle breeding
проект
project
технологія виробництва
production technology
годівля корів
cow feeding
економічна ефективність
economic efficiency
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Пилипчук А. М. Розробка проєктних рішень технологічного процесу виробництва молока для молочно-товарної ферми : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2023. – 46 с.
Аннотация: Розроблені проектні рішення молочної ферми на 400 корів передбачають отримання надою на корову на рік 39 ц при витратах кормів на 1 ц молока 1,02 ц. корм. од., праці – 1,02 люд./год. Виробництво молока на фермі буде базуватися на цеховій організації. Залежно від фізіологічного стану, молочне стадо поділяється на чотири технологічні групи: сухостійні корови, ті, що готуються до отелення, ті, які проходять процес роздоювання й осіменіння, та ті, які знаходяться в стадії виробництва молока. Кожна група тварин перебуває у відповідному цеху певний період, після чого їх переміщують у наступний цех, утворюючи замкнений цикл.
The developed design solutions for a dairy farm for 400 cows provide for a milk yield per cow per year of 39 cwt with feed consumption per 1 cwt of milk of 1.02 cwt. feed units, labor - 1.02 man-hours. Milk production on the farm will be based on a workshop organization. Depending on the physiological condition, the dairy herd is divided into four technological groups: dry cows, those preparing for calving, those undergoing the process of milking and insemination, and those in the stage of milk production. Each group of animals stays in the respective shop for a certain period, after which they are moved to the next shop, forming a closed cycle.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15044
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pylypchuk_AM_KR_204_2023.pdf1,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет