DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15045

Название: Оцінка якості молока корів в умовах ДП ДГ «Нова перемога» Житомирської області
Другие названия: Assessment of the quality of cow's milk in the conditions of the State Enterprise "Nova Pemegha" of the Zhytomyr region
Авторы: Костриця, О. В.
Kostrytsia, O.
Ключевые слова: молоко
milk
якість
quality
термостійкість
heat resistance
кислотність
acidity
густина
density
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Костриця О. В. Оцінка якості молока корів в умовах ДП ДГ «Нова перемога» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 35 с.
Аннотация: Якість молока грає ключову роль у забезпеченні продовольчої безпеки країни та стабільного постачання населення молочними продуктами. Молоко є невід'ємним продуктом високої біологічної цінності, який супроводжує людину на протязі усього життя, від самого початку. В нашій країні коров'яче молоко та його похідні є традиційним та основним джерелом харчування для значної частини населення. Отже, дослідження присвячені основним характеристикам молока, лабораторним показникам якості та його технологічним властивостям.
The quality of milk plays a key role in ensuring the country's food security and stable supply of dairy products to the population. Milk is an integral product of high biological value, which accompanies a person throughout his life, from the very beginning. In our country, cow's milk and its derivatives are a traditional and main source of nutrition for a large part of the population. Therefore, research is devoted to the main characteristics of milk, laboratory quality indicators and its technological properties.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15045
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kostrytsia_OV_KR_204_2023.pdf1,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет