Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15045
|
Название: | Оцінка якості молока корів в умовах ДП ДГ «Нова перемога» Житомирської області |
Другие названия: | Assessment of the quality of cow's milk in the conditions of the State Enterprise "Nova Pemegha" of the Zhytomyr region |
Авторы: | Костриця, О. В. Kostrytsia, O. |
Ключевые слова: | молоко milk якість quality термостійкість heat resistance кислотність acidity густина density |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Костриця О. В. Оцінка якості молока корів в умовах ДП ДГ «Нова перемога» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 35 с. |
Аннотация: | Якість молока грає ключову роль у забезпеченні продовольчої безпеки країни та стабільного постачання населення молочними продуктами. Молоко є невід'ємним продуктом високої біологічної цінності, який супроводжує людину на протязі усього життя, від самого початку. В нашій країні коров'яче молоко та його похідні є традиційним та основним джерелом харчування для значної частини населення. Отже, дослідження присвячені основним характеристикам молока, лабораторним показникам якості та його технологічним властивостям. The quality of milk plays a key role in ensuring the country's food security and stable supply of dairy products to the population. Milk is an integral product of high biological value, which accompanies a person throughout his life, from the very beginning. In our country, cow's milk and its derivatives are a traditional and main source of nutrition for a large part of the population. Therefore, research is devoted to the main characteristics of milk, laboratory quality indicators and its technological properties. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15045 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|