DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15046

Название: Оцінка якості і безпечності морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Evaluation of the quality and safety of ice cream in the conditions of Zhytomyr Maslozavod JSC
Авторы: Корейко, В. Я.
Koreiko, V.
Ключевые слова: морозиво
ice cream
ринок
market
якість
quality
безпечність
safety
технологія
technology
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Корейко В. Я. Оцінка якості і безпечності морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 34 с.
Аннотация: Виробництво морозива - це область харчової промисловості з великим потенціалом для застосування інноваційних технологій. У сучасному світі вимоги споживачів стають все більш жорсткими, а очікування від смаку, якості та асортименту продукції стрімко зростають. Однак насиченість і конкуренція на ринку морозива змушують виробників шукати нові способи поліпшення своєї продукції, зниження витрат і задоволення потреб споживачів. Український ринок морозива зростає з багатообіцяючим майбутнім, створюючи нові можливості для розвитку. АТ "Житомирський маслозавод " – компанія " Рудь " є важливим гравцем на українському ринку морозива і має потенціал для впровадження інноваційних технологій у виробництво морозива.
Ice cream production is an area of the food industry with great potential for the application of innovative technologies. In today's world, consumer demands are becoming increasingly strict, and expectations for taste, quality and range of products are growing rapidly. However, saturation and competition in the ice cream market force manufacturers to look for new ways to improve their products, reduce costs and meet consumer needs. The Ukrainian ice cream market is growing with a promising future, creating new opportunities for development. "Zhytomyr Maslozavod" JSC - "Rud" company is an important player in the Ukrainian ice cream market and has the potential to introduce innovative technologies in the production of ice cream.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15046
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Koreyko_VYa_KR_204_2023.pdf1,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет