DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15047

Название: Оцінка відтворної здатності м’ясних корів та динаміка показників росту молодняку великої рогатої худоби в умовах СТОВ «Раківщинське» Житомирської області
Другие названия: Assessment of the reproductive capacity of beef cows and the dynamics of growth indicators of young cattle in the conditions of АLLC «Rakivshchinske» of Zhytomyr region
Авторы: Буйновський, П. А.
Buynovskyу, P.
Ключевые слова: абердин-ангуська порода
Aberdeen-Angus breed
відтворна здатність
reproductive capacity
жива маса
live weight
прирости
gains
швидкість росту
growth rate
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Буйновський П. А. Оцінка відтворної здатності м’ясних корів та динаміка показників росту молодняку великої рогатої худоби в умовах СТОВ «Раківщинське» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2023. – 35 с.
Аннотация: Встановлено, що кращою відтворною здатністю характеризуються корови абердин-ангуської породи ІІ групи з живою масою 550-600 кг. Вищими показниками росту і розвитку характеризувалися бугайці, отримані від корів ІІІ групи з живою масою 610 кг і більше. Отримані результати доцільно враховувати для рентабельного ведення галузі м'ясного скотарства.
It was established that Aberdeen-Angus cows of the II group with a live weight of 550-600 kg are characterized by the best reproductive capacity. Bulls obtained from cows of the III group with a live weight of 610 kg and more were characterized by higher indicators of growth and development. The obtained results should be taken into account for the profitable management of the meat cattle industry.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15047
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Buynovsky_PA_KR_204_2023.pdf1,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет