DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15049

Название: Якість та безпечність молочної сировини в умовах ТОВ «СП «Митраль» Бучанського району Київської області
Другие названия: The quality and safety of dairy raw materials in the conditions of LLC "SP "Mitral" of Buchansk district, Kyiv region
Авторы: Соболєв, А. В.
Soboliev, A.
Ключевые слова: молочна сировина
dairy raw materials
якість
quality
безпечність
safety
продуктивність
productivity
жир
fat
білок
protein
лактація
lactation
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Соболєв А. В. Якість та безпечність молочної сировини в умовах ТОВ «СП «Митраль» Бучанського району Київської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 44 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі досліджена якість та безпечність молочної сировини, яка виробляється в умовах ТОВ «СП «Митраль» Бучанського району Київської області. Проаналізовано етапи первинної обробки молочної сировини у господарстві. Досліджено у корів української чорно-рябої породи молочну продуктивність (надій за повну лактацію, за 305 днів, за місяць), показники безпечності та якості молока (молочний жир, молочний білок, бактеріальне обсіменіння, вміст соматичних клітин, загальна кислотність, температура). Проаналізовано етапи первинної обробки молочної сировини. Встановлено вплив періоду лактації, віку корів (кількість лактацій) на продуктивність та якість молока корів української чорно-рябої породи.
In the qualification work, the quality and safety of dairy raw materials, which are produced in the conditions of LLC "SP "Mitral" of Buchansk district of Kyiv region, were investigated. The stages of primary processing of dairy raw materials in the farm were analyzed. In cows of the Ukrainian black-spotted breed, milk productivity (full lactation yield, in 305 days, in a month), indicators of milk safety and quality (milk fat, milk protein, bacterial insemination, somatic cell content, total acidity, temperature) were studied. The stages of primary processing of milk raw materials were analyzed. The influence of the lactation period, age of cows (number of lactations) on the productivity and quality of milk of cows of the Ukrainian black-spotted breed was established.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15049
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Soboliev_AV_KR_204_2023.pdf911,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет