DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15050

Название: Залежність морфо-функціональних властивостей вим’я корів української чорно-рябої молочної породи від їх молочної продуктивності в умовах ПП «Поляна» Житомирської області
Другие названия: Dependence of morpho-functional properties of the udder of cows of Ukrainian black-and-white dairy breed on their milk productivity in the conditions of PЕ «Polyana» of Zhytomyr region
Авторы: Вертелецький, А. О.
Verteletskyi, A.
Ключевые слова: корови
cows
молочна продуктивність
milk productivity
морфо-функціональні властивості вим’я
morpho-functional properties of the udder
надій
milk yield
інтенсивність молоковиведення
intensity of milk production
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Вертелецький А. О. Залежність морфо-функціональних властивостей вим’я корів української чорно-рябої молочної породи від їх молочної продуктивності в умовах ПП «Поляна» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2023. – 31 с.
Аннотация: Встановлено залежність морфо-функціональних властивостей вим’я корів української чорно-рябої молочної породи від їх молочної продуктивності. Доведено вплив рівня надою корів на інтенсивність молоковиведення, що потрібно враховувати при організації машинного доїння корів та виробництві молока.
The dependence of the morpho-functional properties of the udder of cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed on their milk productivity was established. The influence of the milking level of cows on the intensity of milk excretion has been proven, which must be taken into account when organizing machine milking of cows and milk production.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15050
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Verteletskyi_AO_KR_204_2023.pdf1,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет