Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15050
|
Название: | Залежність морфо-функціональних властивостей вим’я корів української чорно-рябої молочної породи від їх молочної продуктивності в умовах ПП «Поляна» Житомирської області |
Другие названия: | Dependence of morpho-functional properties of the udder of cows of Ukrainian black-and-white dairy breed on their milk productivity in the conditions of PЕ «Polyana» of Zhytomyr region |
Авторы: | Вертелецький, А. О. Verteletskyi, A. |
Ключевые слова: | корови cows молочна продуктивність milk productivity морфо-функціональні властивості вим’я morpho-functional properties of the udder надій milk yield інтенсивність молоковиведення intensity of milk production |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Вертелецький А. О. Залежність морфо-функціональних властивостей вим’я корів української чорно-рябої молочної породи від їх молочної продуктивності в умовах ПП «Поляна» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2023. – 31 с. |
Аннотация: | Встановлено залежність морфо-функціональних властивостей вим’я корів української чорно-рябої молочної породи від їх молочної продуктивності. Доведено вплив рівня надою корів на інтенсивність молоковиведення, що потрібно враховувати при організації машинного доїння корів та виробництві молока. The dependence of the morpho-functional properties of the udder of cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed on their milk productivity was established. The influence of the milking level of cows on the intensity of milk excretion has been proven, which must be taken into account when organizing machine milking of cows and milk production. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15050 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|