Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15054
|
Название: | Підвищення ефективності подрібнювача м’ясної сировини |
Другие названия: | Increasing the efficiency of the meat grinder |
Авторы: | Можарівський, І. В. Mozharivskyi, I. |
Ключевые слова: | м’ясо meat протирізальна пластина cutting plate пропускна спроможність throughput частота обертання rotation frequency |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Можарівський І. В. Підвищення ефективності подрібнювача м’ясної сировини : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Медведський О. В. – Житомир, 2023. – 34 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота спрямована для вирішення важливого науково-технічного завдання підвищити ефективність здрібнювача м’яса типу «вовчок». Виконаний аналіз технічних рішень вказав на резерви підвищення пропускної спроможності здрібнювача.
Отримано аналітичні та графічні залежності визначення конструкційних та технологічних параметрів здрібнювача м’яса типу «вовчок» залежно від змінних факторів та умов використання.
За результатами досліджень отримали змогу встановити оптимальні значення геометрії витка гвинта, його частоти обертання, товщини протирізальної пластини, запропоновані рішення дозволять підвищити вдвічі пропускну спроможність здрібнювача при незмінних конструкційних параметрах. The qualification work is aimed at solving the important scientific and technical task of increasing the efficiency of the "wovchok" type meat grinder. The performed analysis of technical solutions indicated reserves for increasing the capacity of the shredder.
Analytical and graphical dependences of the determination of structural and technological parameters of the " wovchok " type meat grinder depending on variable factors and conditions of use were obtained.
Based on the results of the research, we were able to establish the optimal values of the geometry of the screw turn, its rotation frequency, and the thickness of the counter-cutting plate, the proposed solutions will allow to double the capacity of the shredder with unchanged design parameters. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15054 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|