DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15072

Название: Оцінка технології виробництва молока в умовах ТОВ СП «Нібулон» філія «Чуднівська» Житомирської області
Другие названия: Assessment of milk production technology in the conditions of JV "Nibulon" LLC, "Chudnivska" branch, Zhytomyr region
Авторы: Бабич, А. М.
Babich, A.
Ключевые слова: дійні корови
dairy cows
молочна продуктивність
milk productivity
годівля
feeding
утримання
maintenance
Issue Date: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бабич А. М. Оцінка технології виробництва молока в умовах ТОВ СП «Нібулон» філія «Чуднівська» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2023. – 33 с.
Аннотация: Умови утримання та годівлі тварин задовільні. Раціони тварин не відповідають деталізованим нормам, що є наслідком зменшення молочної продуктивності. Тому, відповідно до кормових запасів господарства, нами було збільшено даванку екструдованого зерна сої до 2,5 кг та проведено господарський дослід. Добовий надій у корів, які споживали 1,5 кг екструдованого зерна сої становив 22,3 кг, у корів, які споживали 2,0 кг екструдованого зерна сої – 22,4 кг, у корів, які споживали 2,5 кг екструдованого зерна сої – 22,9 кг.
The conditions of keeping and feeding animals are satisfactory. Animal rations do not meet the detailed standards, which is a consequence of a decrease in milk productivity. Therefore, according to the fodder reserves of the farm, we increased the amount of extruded soybean grain to 2.5 kg and conducted an economic experiment. Daily gain in cows that consumed 1.5 kg of extruded soybeans was 22.3 kg, in cows that consumed 2.0 kg of extruded soybeans - 22.4 kg, in cows that consumed 2.5 kg of extruded soybeans - 22.9 kg.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15072
Appears in Collections:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Babich_AM_KR_204_2023.pdf1,18 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University