DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15074

Название: Аналіз технології виробництва молока в умовах ПСП «Новоселиця» Житомирської області
Другие названия: Analysis of milk production technology in the conditions of the "Novoselytsia" PSP of the Zhytomyr region
Авторы: Марчук, Н. П.
Marchuk, N.
Ключевые слова: технологія виробництва молока
milk production technology
українська червоно-ряба молочна порода
Ukrainian red-spotted dairy breed
первинна обробка молока
primary processing of milk
годівля молочних корів
feeding of dairy cows
економічна ефективність
economic efficiency
Issue Date: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Марчук Н. П. Аналіз технології виробництва молока в умовах ПСП «Новоселиця» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Борщенко В. В. – Житомир, 2023. – 36 с.
Аннотация: Робота присвячена удосконаленню технології виробництва та збільшенню надоїв молока в стадах. Розглянуто сучасний стан тваринництва на базі господарства ПСП «Новоселиця». Проаналізовано основні технологічні процеси, які здійснюються в господарстві при виробництві молока. Запропоновано необхідні заходи для покращення процесу виробництва молока в господарстві та підвищення рівня розвитку молочної галузі взагалом.
The work is devoted to improving production technology and increasing milk yield in herds. The current state of animal husbandry on the basis of the farm of PSP "Novoselitsya" was considered. The main technological processes that are carried out in the farm during milk production are analyzed. Necessary measures are proposed to improve the process of milk production in the farm and increase the level of development of the dairy industry in general.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15074
Appears in Collections:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Marchuk_NP_KR_204_2023.pdf578,54 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University