Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15167
|
Название: | Оцінка технології виробництва молока в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області |
Другие названия: | Assessment of milk production technology in the conditions of private agricultural company Yerchyki, Zhytomyr region |
Авторы: | Боднар, Б. Д. Bodnar, B. |
Ключевые слова: | технологія виробництва молока milk production technology українська червоно-ряба молочна порода Ukrainian red-spotted dairy breed первинна обробка молока primary processing of milk годівля молочних корів feeding of dairy cows економічна ефективність economic efficiency |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Боднар Б. Д. Оцінка технології виробництва молока в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Аліна Л. – Житомир, 2023. – 35 с. |
Аннотация: | Робота присвячена удосконаленню технології виробництва та збільшенню надоїв молока в стадах. Розглянуто сучасний стан тваринництва на базі господарства ПАФ «Єрчики». Проаналізовано основні технологічні процеси,
які здійснюються в господарстві при виробництві молока. Запропоновано необхідні заходи для покращення процесу виробництва молока в господарстві та підвищення рівня розвитку молочної галузі взагалом. The work is devoted to improving production technology and increasing milk yield in herds. The current state of animal husbandry on the basis of the farm of private agricultural company "Yerchyki" was considered. The main technological
processes that are carried out in the farm during milk production are analyzed.
Necessary measures are proposed to improve the process of milk production in the farm and increase the level of development of the dairy industry in general. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15167 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|