DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15167

Название: Оцінка технології виробництва молока в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області
Другие названия: Assessment of milk production technology in the conditions of private agricultural company Yerchyki, Zhytomyr region
Авторы: Боднар, Б. Д.
Bodnar, B.
Ключевые слова: технологія виробництва молока
milk production technology
українська червоно-ряба молочна порода
Ukrainian red-spotted dairy breed
первинна обробка молока
primary processing of milk
годівля молочних корів
feeding of dairy cows
економічна ефективність
economic efficiency
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Боднар Б. Д. Оцінка технології виробництва молока в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Аліна Л. – Житомир, 2023. – 35 с.
Аннотация: Робота присвячена удосконаленню технології виробництва та збільшенню надоїв молока в стадах. Розглянуто сучасний стан тваринництва на базі господарства ПАФ «Єрчики». Проаналізовано основні технологічні процеси, які здійснюються в господарстві при виробництві молока. Запропоновано необхідні заходи для покращення процесу виробництва молока в господарстві та підвищення рівня розвитку молочної галузі взагалом.
The work is devoted to improving production technology and increasing milk yield in herds. The current state of animal husbandry on the basis of the farm of private agricultural company "Yerchyki" was considered. The main technological processes that are carried out in the farm during milk production are analyzed. Necessary measures are proposed to improve the process of milk production in the farm and increase the level of development of the dairy industry in general.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15167
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bodnar_BD_KR_204_2023.pdf1,3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет